prikaz prve stranice dokumenta Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja

Ciko, Tamara
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Oil and Fat Technology

Cite this document

Ciko, T. (2014). Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357

Ciko, Tamara. "Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357

Ciko, Tamara. "Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357

Ciko, T. (2014). 'Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357

Ciko T. Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2021 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357

T. Ciko, "Formiranje epoksi masnih kiselina tijekom fotooksidacije i autooksidacije biljnih ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000357

Islandora Bookmark - Please login to use this feature