prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga

Hunjet, Katarina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Hunjet, K. (2015). Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, Katarina. "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet, K. (2015). 'Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Hunjet K. Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 March 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

K. Hunjet, "Utjecaj ekstrakcijskih parametara na izolaciju ukupnih flavonoida, ukupnih flavonola i antioksidacijski kapacitet cvijeta i lista gloga", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819329

Please login to the repository to save this object to your list.