prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča

Hržina, Kristina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Measurement, Regulation and Automatisation

Cite this document

Hržina, K. (2014). Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, K. (2014). 'Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina K. Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2025 April 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

K. Hržina, "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.