prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima

Ljubić, Anita
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Ljubić, A. (2014). Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, A. (2014). 'Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić A. Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

A. Ljubić, "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Please login to the repository to save this object to your list.