University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Britvec, N. (2013). Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, Nikolina. "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec, N. (2013). 'Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
Britvec N. Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072
N. Britvec, "Bioaktivni potencijal i reološka svojstva čokoladnih likera nakon četveromjesečnog skladištenja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209072