prikaz prve stranice dokumenta Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura

Pavić, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Pavić, A. (2013). Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić, Ana. "Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić, Ana. "Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić, A. (2013). 'Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Pavić A. Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

A. Pavić, "Primjena različitih mikrobioloških metoda za ispitivanje antibakterijske aktivnosti odabranih funkcionalnih starter kultura", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447599

Please login to the repository to save this object to your list.