University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Stojanović, M. (2013). Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović, M. (2013). 'Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
Stojanović M. Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2024 April 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094
M. Stojanović, "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094