University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Vuković, M. (2013). Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455
Vuković, Marta. "Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455
Vuković, Marta. "Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455
Vuković, M. (2013). 'Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455
Vuković M. Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2013 [cited 2025 April 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455
M. Vuković, "Utjecaj suplementarnih vazodilatacijskih stimulansa na oksidacijski antioksidacijski status u Swiss albino miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452455