prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja

Tepalović, Dino
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Tepalović, D. (2012). Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, D. (2012). 'Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 01 December 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović D. Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2021 December 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

D. Tepalović, "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Please login to the repository to save this object to your list.