University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Cite this document
Tepalović, D. (2012). Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180
Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180
Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180
Tepalović, D. (2012). 'Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180
Tepalović D. Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180
D. Tepalović, "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180