Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Balić, E. (2015). Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588
Balić, Ema. "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588
Balić, Ema. "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588
Balić, E. (2015). 'Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588
Balić E. Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588
E. Balić, "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588