Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Trninić, E. (2012). Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202
Trninić, Ema. "Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202
Trninić, Ema. "Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202
Trninić, E. (2012). 'Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202
Trninić E. Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202
E. Trninić, "Optimizacija vlažnosti zraka u fazi odgođene fermentacije peciva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:213202