diplomski rad
Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja

Nataša Kolić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Kolić, N. (2012). Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649238

Kolić, Nataša. "Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649238

Kolić, Nataša. "Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649238

Kolić, N. (2012). 'Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649238

Kolić N. Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649238

N. Kolić, "Utjecaj načina proizvodnje na bioaktivne komponente lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649238