završni rad
Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji

Horvat, Magdalena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Horvat, M. (2016). Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922

Horvat, Magdalena. "Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922

Horvat, Magdalena. "Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922

Horvat, M. (2016). 'Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922

Horvat M. Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922

M. Horvat, "Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.