Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Horvat, M. (2016). Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922
Horvat, Magdalena. "Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922
Horvat, Magdalena. "Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922
Horvat, M. (2016). 'Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922
Horvat M. Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922
M. Horvat, "Proizvodnja rekombinantnog proteina u suspenzijskoj CHO liniji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180922