prikaz prve stranice dokumenta Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule

Plavotić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Plavotić, M. (2012). Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469526

Plavotić, Marina. "Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469526

Plavotić, Marina. "Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469526

Plavotić, M. (2012). 'Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469526

Plavotić M. Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469526

M. Plavotić, "Priprava i funkcionalna svojstva napitaka od brokule", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:469526

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.