Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Parat, Z. (2012). Funkcionalna uloga S-proteina u probiotičkim svojstvima Lactobacillus vrsta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532959
Parat, Zrinka. "Funkcionalna uloga S-proteina u probiotičkim svojstvima Lactobacillus vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532959
Parat, Zrinka. "Funkcionalna uloga S-proteina u probiotičkim svojstvima Lactobacillus vrsta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532959
Parat, Z. (2012). 'Funkcionalna uloga S-proteina u probiotičkim svojstvima Lactobacillus vrsta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532959
Parat Z. Funkcionalna uloga S-proteina u probiotičkim svojstvima Lactobacillus vrsta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532959
Z. Parat, "Funkcionalna uloga S-proteina u probiotičkim svojstvima Lactobacillus vrsta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532959