Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Krtalić, M. (2012). Analiza osnovnih sastojaka vina sorata pinot bijeli i Pinot sivi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487738
Krtalić, Marija. "Analiza osnovnih sastojaka vina sorata pinot bijeli i Pinot sivi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487738
Krtalić, Marija. "Analiza osnovnih sastojaka vina sorata pinot bijeli i Pinot sivi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487738
Krtalić, M. (2012). 'Analiza osnovnih sastojaka vina sorata pinot bijeli i Pinot sivi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487738
Krtalić M. Analiza osnovnih sastojaka vina sorata pinot bijeli i Pinot sivi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487738
M. Krtalić, "Analiza osnovnih sastojaka vina sorata pinot bijeli i Pinot sivi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:487738