Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Bolarić, M. (2012). Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355
Bolarić, Margareta. "Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355
Bolarić, Margareta. "Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355
Bolarić, M. (2012). 'Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355
Bolarić M. Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355
M. Bolarić, "Utjecaj odnosa cijene i energetske gustoće hrane na kvalitetu prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:210355