završni rad
Antioksidacijska svojstva flavonoida

Željko Jakopović (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Jakopović, . (2012). Antioksidacijska svojstva flavonoida (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović, Željko. "Antioksidacijska svojstva flavonoida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović, Željko. "Antioksidacijska svojstva flavonoida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović, . (2012). 'Antioksidacijska svojstva flavonoida', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović . Antioksidacijska svojstva flavonoida [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

. Jakopović, "Antioksidacijska svojstva flavonoida", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399