prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska svojstva flavonoida
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijska svojstva flavonoida

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Jakopović, Ž. (2012). Antioksidacijska svojstva flavonoida (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović, Željko. "Antioksidacijska svojstva flavonoida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović, Željko. "Antioksidacijska svojstva flavonoida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović, Ž. (2012). 'Antioksidacijska svojstva flavonoida', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Jakopović Ž. Antioksidacijska svojstva flavonoida [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Ž. Jakopović, "Antioksidacijska svojstva flavonoida", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:116399

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.