završni rad
Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga

Ivona Kuraja (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Kuraja, I. (2012). Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja, Ivona. "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja, Ivona. "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja, I. (2012). 'Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja I. Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

I. Kuraja, "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571