Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Kuraja, I. (2012). Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571
Kuraja, Ivona. "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571
Kuraja, Ivona. "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571
Kuraja, I. (2012). 'Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571
Kuraja I. Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571
I. Kuraja, "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571