završni rad
Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam

Anita Ljubić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Ljubić, A. (2012). Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608

Ljubić, Anita. "Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608

Ljubić, Anita. "Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608

Ljubić, A. (2012). 'Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608

Ljubić A. Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608

A. Ljubić, "Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608