Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Ljubić, A. (2012). Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608
Ljubić, Anita. "Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608
Ljubić, Anita. "Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608
Ljubić, A. (2012). 'Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608
Ljubić A. Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608
A. Ljubić, "Vlakna kao funkcionalne komponente hrane i njihov utjecaj na ljudski organizam", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:983608