Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Bartulović, K. (2012). Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383
Bartulović, Katarina. "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383
Bartulović, Katarina. "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383
Bartulović, K. (2012). 'Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383
Bartulović K. Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383
K. Bartulović, "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383