završni rad
Antimikrobna svojstva eteričnih ulja

Ivana Pleša (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Pleša, I. (2012). Antimikrobna svojstva eteričnih ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795219

Pleša, Ivana. "Antimikrobna svojstva eteričnih ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795219

Pleša, Ivana. "Antimikrobna svojstva eteričnih ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795219

Pleša, I. (2012). 'Antimikrobna svojstva eteričnih ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795219

Pleša I. Antimikrobna svojstva eteričnih ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795219

I. Pleša, "Antimikrobna svojstva eteričnih ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795219