završni rad
Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja

Ivana Bakija (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Bakija, I. (2012). Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813

Bakija, Ivana. "Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813

Bakija, Ivana. "Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813

Bakija, I. (2012). 'Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813

Bakija I. Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813

I. Bakija, "Primjena NIR spektroskopije u prehrambenoj industriji maslinovih ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399813