Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Lipovac, S. (2012). Ultrazvučna ekstrakcija i stabilnost bioaktivnih spojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192690
Lipovac, Sara. "Ultrazvučna ekstrakcija i stabilnost bioaktivnih spojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192690
Lipovac, Sara. "Ultrazvučna ekstrakcija i stabilnost bioaktivnih spojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192690
Lipovac, S. (2012). 'Ultrazvučna ekstrakcija i stabilnost bioaktivnih spojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192690
Lipovac S. Ultrazvučna ekstrakcija i stabilnost bioaktivnih spojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192690
S. Lipovac, "Ultrazvučna ekstrakcija i stabilnost bioaktivnih spojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:192690