Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Pugelnik, J. (2012). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti cimeta, kore limuna i čili-paprike (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051335
Pugelnik, Jelena. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti cimeta, kore limuna i čili-paprike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051335
Pugelnik, Jelena. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti cimeta, kore limuna i čili-paprike." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051335
Pugelnik, J. (2012). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti cimeta, kore limuna i čili-paprike', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051335
Pugelnik J. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti cimeta, kore limuna i čili-paprike [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051335
J. Pugelnik, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti cimeta, kore limuna i čili-paprike", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:051335