završni rad
Polifenolni sastav voćnih vina

Nikolina Šaravanja (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Šaravanja, N. (2012). Polifenolni sastav voćnih vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589232

Šaravanja, Nikolina. "Polifenolni sastav voćnih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589232

Šaravanja, Nikolina. "Polifenolni sastav voćnih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589232

Šaravanja, N. (2012). 'Polifenolni sastav voćnih vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589232

Šaravanja N. Polifenolni sastav voćnih vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589232

N. Šaravanja, "Polifenolni sastav voćnih vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:589232