Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Rihtarić, I. (2012). Utjecaj samokontrole u pacijenata s dijabetesom tipa 1 na glikirani hemoglobin (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071293
Rihtarić, Iva. "Utjecaj samokontrole u pacijenata s dijabetesom tipa 1 na glikirani hemoglobin." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071293
Rihtarić, Iva. "Utjecaj samokontrole u pacijenata s dijabetesom tipa 1 na glikirani hemoglobin." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071293
Rihtarić, I. (2012). 'Utjecaj samokontrole u pacijenata s dijabetesom tipa 1 na glikirani hemoglobin', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071293
Rihtarić I. Utjecaj samokontrole u pacijenata s dijabetesom tipa 1 na glikirani hemoglobin [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071293
I. Rihtarić, "Utjecaj samokontrole u pacijenata s dijabetesom tipa 1 na glikirani hemoglobin", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071293