Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Šplajt, L. (2012). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554
Šplajt, Lovorka. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554
Šplajt, Lovorka. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554
Šplajt, L. (2012). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554
Šplajt L. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554
L. Šplajt, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554