završni rad
Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića

Lovorka Šplajt (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Šplajt, L. (2012). Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554

Šplajt, Lovorka. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554

Šplajt, Lovorka. "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554

Šplajt, L. (2012). 'Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554

Šplajt L. Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554

L. Šplajt, "Izolacija i karakterizacija lakohlapljivih komponenti kore naranče, kima i klinčića", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533554