završni rad
Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje

Anja Knežević (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad...

Knežević, A. (2012). Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766

Knežević, Anja. "Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766

Knežević, Anja. "Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766

Knežević, A. (2012). 'Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766

Knežević A. Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766

A. Knežević, "Korištenje nanomaterijala u prehrambenoj tehnologiji, sigurnost i utjecaj na zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:588766