završni rad
Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta

Ana Studen (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Studen, A. (2012). Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728

Studen, Ana. "Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728

Studen, Ana. "Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728

Studen, A. (2012). 'Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728

Studen A. Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728

A. Studen, "Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728