Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Heleš, S. (2012). Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773
Heleš, Sanja. "Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773
Heleš, Sanja. "Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773
Heleš, S. (2012). 'Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773
Heleš S. Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773
S. Heleš, "Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773