prikaz prve stranice dokumenta Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka

Heleš, Sanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Heleš, S. (2012). Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773

Heleš, Sanja. "Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773

Heleš, Sanja. "Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773

Heleš, S. (2012). 'Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773

Heleš S. Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 26.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773

S. Heleš, "Izolacija i karakterizacija kazeina i laktoze iz kravljeg i kozjeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:354773

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.