Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Božičević, N. (2012). Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172269
Božičević, Nikolina. "Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172269
Božičević, Nikolina. "Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172269
Božičević, N. (2012). 'Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172269
Božičević N. Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172269
N. Božičević, "Usporedba metoda određivanja udjela suhe tvari u toplinski obrađenom mlijeku", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:172269