završni rad
Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke

Tanja Bertović (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Bertović, T. (2012). Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398

Bertović, Tanja. "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398

Bertović, Tanja. "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398

Bertović, T. (2012). 'Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398

Bertović T. Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398

T. Bertović, "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398