Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Strižak, T. (2012). Mediteranska prehrana prilagođena pacijentima nakon transplantacije srca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:830689
Strižak, Tamara. "Mediteranska prehrana prilagođena pacijentima nakon transplantacije srca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:830689
Strižak, Tamara. "Mediteranska prehrana prilagođena pacijentima nakon transplantacije srca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:830689
Strižak, T. (2012). 'Mediteranska prehrana prilagođena pacijentima nakon transplantacije srca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:830689
Strižak T. Mediteranska prehrana prilagođena pacijentima nakon transplantacije srca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:830689
T. Strižak, "Mediteranska prehrana prilagođena pacijentima nakon transplantacije srca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:830689