Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Ištvanić, T. (2012). Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085
Ištvanić, Tea. "Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085
Ištvanić, Tea. "Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085
Ištvanić, T. (2012). 'Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085
Ištvanić T. Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085
T. Ištvanić, "Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085