Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Stjepanović, T. (2012). Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081
Stjepanović, Tatjana. "Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081
Stjepanović, Tatjana. "Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081
Stjepanović, T. (2012). 'Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081
Stjepanović T. Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081
T. Stjepanović, "Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081