Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Nutrizio, M. (2012). Praćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592591
Nutrizio, Marinela. "Praćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592591
Nutrizio, Marinela. "Praćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592591
Nutrizio, M. (2012). 'Praćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592591
Nutrizio M. Praćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592591
M. Nutrizio, "Praćenje kakvoće prehrane pretilih osoba pomoću mediteranskog indeksa kakvoće prehrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:592591