završni rad
Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata

Mateja Gundak (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gundak, M. (2012). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041

Gundak, Mateja. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041

Gundak, Mateja. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041

Gundak, M. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041

Gundak M. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041

M. Gundak, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041