završni rad
Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka

Josipa Holjevac (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Holjevac, J. (2012). Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005

Holjevac, Josipa. "Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005

Holjevac, Josipa. "Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005

Holjevac, J. (2012). 'Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005

Holjevac J. Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005

J. Holjevac, "Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005