Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Baksa, M. (2012). Procjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411383
Baksa, Maja. "Procjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411383
Baksa, Maja. "Procjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411383
Baksa, M. (2012). 'Procjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411383
Baksa M. Procjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411383
M. Baksa, "Procjena prehrambenog statusa hospitaliziranih kardiovaskularnih bolesnika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:411383