Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Kabinet za bioinformatiku
Citirajte ovaj rad
Duvnjak, M. (2012). Predviđanje specifičnosti izbora supstrata domena za adenilaciju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:275764
Duvnjak, Marija. "Predviđanje specifičnosti izbora supstrata domena za adenilaciju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:275764
Duvnjak, Marija. "Predviđanje specifičnosti izbora supstrata domena za adenilaciju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:275764
Duvnjak, M. (2012). 'Predviđanje specifičnosti izbora supstrata domena za adenilaciju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:275764
Duvnjak M. Predviđanje specifičnosti izbora supstrata domena za adenilaciju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:275764
M. Duvnjak, "Predviđanje specifičnosti izbora supstrata domena za adenilaciju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:275764