Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Radojcic Redovnikovic, I. (2012). Udio glukozinolata u brokuli (Brassica oleracea var. italica L.) ovisno o vrsti cvata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540198
Radojcic Redovnikovic, Ivana. "Udio glukozinolata u brokuli (Brassica oleracea var. italica L.) ovisno o vrsti cvata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540198
Radojcic Redovnikovic, Ivana. "Udio glukozinolata u brokuli (Brassica oleracea var. italica L.) ovisno o vrsti cvata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540198
Radojcic Redovnikovic, I. (2012). 'Udio glukozinolata u brokuli (Brassica oleracea var. italica L.) ovisno o vrsti cvata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540198
Radojcic Redovnikovic I. Udio glukozinolata u brokuli (Brassica oleracea var. italica L.) ovisno o vrsti cvata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540198
I. Radojcic Redovnikovic, "Udio glukozinolata u brokuli (Brassica oleracea var. italica L.) ovisno o vrsti cvata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540198