Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Buntak, I. (2012). Određivanje udjela prolina, aktivnosti invertaze i udjela HMF-a u uzorcima bagremovog meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:820338
Buntak, Ivana. "Određivanje udjela prolina, aktivnosti invertaze i udjela HMF-a u uzorcima bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:820338
Buntak, Ivana. "Određivanje udjela prolina, aktivnosti invertaze i udjela HMF-a u uzorcima bagremovog meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:820338
Buntak, I. (2012). 'Određivanje udjela prolina, aktivnosti invertaze i udjela HMF-a u uzorcima bagremovog meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:820338
Buntak I. Određivanje udjela prolina, aktivnosti invertaze i udjela HMF-a u uzorcima bagremovog meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:820338
I. Buntak, "Određivanje udjela prolina, aktivnosti invertaze i udjela HMF-a u uzorcima bagremovog meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:820338