Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Mesarić, N. (2012). Provođenje audita u proizvodnji vafel proizvoda prema zahtjevima IFS-a (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670899
Mesarić, Nikola. "Provođenje audita u proizvodnji vafel proizvoda prema zahtjevima IFS-a." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670899
Mesarić, Nikola. "Provođenje audita u proizvodnji vafel proizvoda prema zahtjevima IFS-a." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670899
Mesarić, N. (2012). 'Provođenje audita u proizvodnji vafel proizvoda prema zahtjevima IFS-a', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670899
Mesarić N. Provođenje audita u proizvodnji vafel proizvoda prema zahtjevima IFS-a [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670899
N. Mesarić, "Provođenje audita u proizvodnji vafel proizvoda prema zahtjevima IFS-a", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:670899