Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Markuš, B. (2012). Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120
Markuš, Branka. "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120
Markuš, Branka. "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120
Markuš, B. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120
Markuš B. Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120
B. Markuš, "Utjecaj ultrazvuka na inaktivaciju odabranih bakterija u čistoj kuluri", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647120