Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Šarec, H. (2012). Utjecaj ω-3 masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:170354
Šarec, Hrvoje. "Utjecaj ω-3 masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:170354
Šarec, Hrvoje. "Utjecaj ω-3 masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:170354
Šarec, H. (2012). 'Utjecaj ω-3 masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:170354
Šarec H. Utjecaj ω-3 masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:170354
H. Šarec, "Utjecaj ω-3 masnih kiselina na sastav lipoproteina u BL6 miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:170354