prikaz prve stranice dokumenta Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama

Zaplatić, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Zaplatić, A. (2012). Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:010224

Zaplatić, Andrea. "Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:010224

Zaplatić, Andrea. "Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:010224

Zaplatić, A. (2012). 'Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:010224

Zaplatić A. Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:010224

A. Zaplatić, "Prisutnost mikotoksina u fermentiranim namirnicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:010224

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.