prikaz prve stranice dokumenta Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina

Lekić, Antonela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Lekić, A. (2012). Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223723

Lekić, Antonela. "Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223723

Lekić, Antonela. "Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223723

Lekić, A. (2012). 'Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223723

Lekić A. Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223723

A. Lekić, "Ovisnost impedancijskih izmjera o temperaturi i tipu elektrode tijekom smrzavanja fileta brancina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:223723

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.