Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Paštar, T. (2012). Utjecaj gnojidbe sa sumporom na udio glukozinolata u brokuli (Brassica olearacea var. italica L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:926560
Paštar, Tončica. "Utjecaj gnojidbe sa sumporom na udio glukozinolata u brokuli (Brassica olearacea var. italica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:926560
Paštar, Tončica. "Utjecaj gnojidbe sa sumporom na udio glukozinolata u brokuli (Brassica olearacea var. italica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:926560
Paštar, T. (2012). 'Utjecaj gnojidbe sa sumporom na udio glukozinolata u brokuli (Brassica olearacea var. italica L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:926560
Paštar T. Utjecaj gnojidbe sa sumporom na udio glukozinolata u brokuli (Brassica olearacea var. italica L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:926560
T. Paštar, "Utjecaj gnojidbe sa sumporom na udio glukozinolata u brokuli (Brassica olearacea var. italica L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:926560