Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Konsuo, M. (2016). Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276838
Konsuo, Marina. "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276838
Konsuo, Marina. "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276838
Konsuo, M. (2016). 'Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276838
Konsuo M. Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276838
M. Konsuo, "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276838